Midsommar, känns värt!

Ska strax åka till min systers killes familj och fira midsommar. Det kommer bli trevligt och säkert massa god mat. Dock skulle jag vilja göra något skojj på kvällen men jag får ju se hur det blir med det, skulle tala med Johanna senare iaf. Just nu ser ju vädret ganska lovande ut men det kan ju snabbt vända, får hoppas på en solig midsommar, eller hur?

Dethär har jag på mig idag!


Klänning från Roxy, köpt i England

Goodmorning starshine, the earth says HELLO!

Godmorgon Godmorgon! Vaknade för en kvart sen kom inte i säng förräns halv 4 igår, det var värt! Har precis pratat med Victoria om vad våra planer för dagen är. Om ungefär 20 min ska jag gå till Täby Centrum med min syster hennes kille och deras bebis! Jag ska köpa en svart bikini överdel och en myströja från bikbok, JA GUD det ska jag nog! Ses lite senare pussiecatz!!!

Tävling

Har nu anmält mig i en bloggtävling, tusen kronor i presentkort på H&M skulle ju inte sitta fel iaf inte med min bikini-fetisch!

Bloggen ny och fräsch, dunder-balle är tillbaka!

Ja GUD! Nu har man fixat till bloggen igen. Tänkte att nu på det såkallade sommarlovet kan man ju sätta igång med bloggen och skriva lite om vad som pågår i mitt liv, kan ju va kul och veta om man är lite nyfiken!

Idag kan jag ju säga att min hälsa inte är på topp, jobbade ute i spöregnet så nu har jag ont i halsen som jag har haft typ hela året. Men annars är jag glad, har haft extremt kul senaste tiden för att inte nämna Victoria som givit mig många skratt de senaste dagarna. Hon följde med mig och jobbade och det gick bra för'na! 

I eftermiddags träffade jag Mathilde för att kolla in rean. Vi kom hem med fynd måntro! Sexy underkläder från H&M och en jeansklänning från BIKBOK, så stört! Tänkte även köpa en svart bikini överdel men det fick vänta! Vill ha ngn som kan passa till min baywatch bikini jag köpte i England! Så när jag är på playan i sommar så behöver ni inte vara rädda för vattnet, jag räddar er!



häftig va?

RSS 2.0