Fint

Idag har det varit sånt där fint väder som jag har längtat efter. Hoppas på att all snö ska vara borta i slutet av veckan (även i Vaxholm). Just nu sitter jag och väntar på min vän Matilda som ska hämta våran blivande musikvideo som ligger och gnäller på ett litet svart band. För jag hinner nämligen inte till början av min lektion då vi ska redigera, har liksom bättre saker för mig. Ska ta bort hårjävlarna i armhålan (so fresh and so clean) med hjälp av IPL behandling. Det är laser dom gör det med, och det ska tydligen stickas. Hela behandlingsgrejen var ett impulsköp, det var 80% rabatt och jag kunde knappt tro mina ögon. Innan jag visste det så hade jag skrivit in mina kontouppgifter och köpt 3 behandlingar. Dagen efter studiebidraget kommit och allt, inte så jävla smart nu när jag sitter och säljer på tradera för att jag behöver pengar. Men men man får ju bjuda sig själv på lite fint fint ibland. Problemet nu är att jag är helt besatt av sidan som visade mig den fantastiska dealen. Varje dag sitter jag och kollar mailen och blir helt till mig när jag ser att fiskpedikyr "bara" kostar 400 kronor och tandblekning för 595 kronor. Men jag har liksom inte råd, och det är där skon klämmer. Det går inte. Inga pengar ingenting, ska snart ta ut minus 100 för att kunna köpa mig ett paket pipor. Sorgligt. Jag måste knega, nästa vecka knegar jag! Farväl.
Jag och Matilda under inspelningen av vår musikvideo, ser ut som Ozzy Osbourne...

Hej...

Hej! Jag gick in på min blogg och tittade på mig och David Hasselhoff (är han brunare än mig?). Såg att det var typ ett halvår sen jag bloggade. Jag är inte alls bra på att blogga. Men ska en ha ska alla ha. Och jag vill säga att det händer grejer, men riktigt vad kan jag ju såklart inte sätta ord på. Men just nu spelar jag in en musikvideo i skolan. Inspelningarna blev klara idag och nästa vecka börjar vi redigera. SNAAAAARK tråkigt blogginlägg eller? Ja.
Nejmen vad säger man, jag har så feta pattar och jag har inte klippt mig hos en frisör på tre år... Min vän Natasha ska ju ta studenten i år och hon har studentskiva i slutet av mars. Jag ska klä ut mig till Katy Perry för hon är nästan lika snygg som mig. Så det blir asbra! Victoria tänkte vara indian, ASTRÅKIGT! Juste det är jorden runt tema, kan vara bra att säga. (Victoria det är för din skulle jag skriver det här inlägget)
jävla hetto, fint hår

RSS 2.0