Last Friday Night (T.G.I.F)


Dålig uppdatering

Jag har inte suttit mycket vid datan denna helg så det har blivit dålig uppdatering. Just nu sitter jag i skolan och ska ha Grafisk kommunikation B. Börjar strax så skriver om helgen när jag kommer hem. Puss på er!

Dansa i neon, flyga på matta till Akropolis!

Hello dicks! Sitter nu vid mitt skrivbord och skriver. Har inte gjort så mycket idag bara vart i skolan, funnit botemedel mot cancer, hängt i Täby Centrum och intervjuat. Ikväll ska jag avstå från alkohol, har varit otaggad på det ett tag nu. Känns skönt att slippa vakna med betongkeps dagen efter också! Så det blir The Sims 3 hemma hos lökeN istället.
Haha juste! Satt på buss 614 och det är en busschaufför på den som är så jävla skön. Han är biffig, har silvriga snabba glajjer och säger alltid "TJA!" med ett glatt humör när man stiger ombord. De som inte hinner med bussen riktigt måste göra en min för att få gå på haha, så jävla bra! Jag funderar på att ge honom något för att han är så jävla härlig, människor som honom uppskattas och det vill jag visa. Någon som har en idé?
Nu kom mamma och lilla Chloe så ska springa ner och hälsa!
bild på lilla Chloe och jag, hon är mycket större nu den fjärten men hitta ingen annan bild på oss två

Radio!

Har suttit i studion och lekt idag med Carro och Timmy, vi sände inte men det var jävligt kul ändå!
Idag är det fredag och livet leker, pumpar 70's musik i hörlurarna! EVERYBODY WAS KUNG FU FIGHTING!

Uppdaterar när jag kommer hem!

Normalt beteende?


BRA ELLER ANUS

  • Hösten, säg vad ni vill men jag tycker det är skönt att sommaren är över och vi går mot mysigare tider!
  • Jobba, det känns otroligt skönt att äntligen fått ett jobb. Nu ska jag tjäna cash och åka på resor! Berlin? Ja tack!
  • Kungarna av Tylösand, behöver jag säga något mer? UNDERHÅLLNING PÅ HÖG NIVÅ
  • Morgnar, jag fungerar inte på morgnar. Jag kommer alltid sent till skolan och det är ANUS!
  • Buss 604H, det finns inte tillräckligt många fingrar för att jag ska kunna räkna hur många gånger 604H är sen. Det är Stockholms absolut sämsta buss! Den är minst 5 minuter sen varje gång. Jag fattar inte varför dom inte ändrar tidtabellen när det är uppenbart att busshelvetet suger grävling!
  • Rang i Kungarna av Tylösand, jag tycker han är så jävla irriterande! Kan grabben chilla några hekton?

cypern 2009


En fråga

Jag undrar hur man lägger upp en bild på bloggen med iPhone. Är jag totalt efterbliven eller går det inte?

Veckans blogg, jarråååå!

Ser man på! Då blev man veckans blogg, fan va trevligt! Då räknar jag med nya läsare som inte vet något om mig och därför får ni fråga massa frågor nu. Jag vill tacka min kära vän Natasha, hon är en sann lajvare och en jävel på Monopol!

bild från i sommras när vi supportade vårt England i VM

Hejhejhejhej, hemskt mycket hej!

Hejsan, har bråttom! Hoppas ni har det bra idag, ska värma lunch i mikron och sen åka till skolan!
laddar upp en bild! Lugn bah lugn...

en bild från studion i skolan

God afton!

Hejsan cyberz! Jag har precis gjort klart http://gsis.blogg.se/ bloggdesign. Satt och pilla med paint och grejer nu när mitt photoshop laggar loss. Asgay! Så jag ska fixa det snyggare i skolan där det finns photoshop.
Jag har prov imorgon från en sak till en annan. Jag har läst typ tre sidor, bra jobbat! Medeltiden har jag prov på. Hur jobbigt är inte det? Det är så jobbigt det där med årtal, hålla reda på och jadajadajada! Kan inte Medeltiden bara vara jätte enkel? Typ människorna levde lyckliga i alla sina dagar, sådde frön och lyssna på The Beatles. Då skulle jag slippa stirra på min Historia bok och kunna göra vettigare saker som att sy lajvkläder och öva på alvspråk.
På tal om lajv så ska jag och Natasha förmodligen lajva i helgen. Fyfan va kul, vi har ju smsat på alviska om hur exalterade vi är inför detta. Jag och Natasha är typ riktiga halvalver. Vi har varsit alvöra, skit ballt tycker jag.
Nu ska jag krypa ner i min säng med min historia bok och älska med den.

Godnatt mina små gosisar!




Bild från 9E reunion, hos mig

Gute Morgen!

Godmorgon säger jag fast jag började 8:30! Valvaka igår och jag är nöjd. Fan vad jag skrattade när Epic sax guy spelades innan Jimmie Åkessons tal. Men det bästa var ändå ändå korvfesten i SD:s vallokal, "JIMMIE ÅKESSON CHALALALALALA!!!". Hahahahaha. Men jävligt kul att det gick så bra för moderaterna!
Nu sitter jag påklädd vid mitt skrivbord men fryser ändå. Ska förbi banken och sen till skolan där jag har 3 timmars grafisk kommunikation! Efter skolan ska jag jobba.
Juste! Polisen ringde mig igen, och hon som alltid ringer mig är inte särskilt trevlig kan jag ju säga. Jag ringde förra veckan och sa att jag inte kommer kunna komma dit i veckan, "inga problem, kom när du kan det är ingen brådska" säger en jättetrevlig polisman. Varför är hon så otrevlig? Det är en fråga jag ställer mig varenda gång hon ringer. Finns det inget roligare att göra än att ringa till mig? Säkert inte.
Nu ska jag spackla, smell you laterz!



Dangelang dangelang!

Hejsan! Jag mår skit idag! Hur fan mår ni? Jag har mensvärk så jag tänkte ta ett varmt bad. Jag Tappade upp varmtvatten och lägger mig när badkaret börjar fyllas. När det är halvfullt märker jag att det blir kallare och kallare. Gissa vad? VARMVATTNET ÄR SLUT! Jippie! Det är inte det man behöver när man har PMS!

Jag återkommer när värken är borta!



Kissa i krusifix?

Chitty

Rött, svart och senapsgult... blottade underliv och speglar. INSPIRATION! Tavla, akryl och pensel. Jag ska måla en tavla... Mitt hat växer och växer och allt ska ner på duken! Jag gör en tavla med hatiska färger och judar, den blir fin. Jag dansar naken i mitt rum tillsammans med Helge, Daft Punk och penseln. Wash my world... penis!
Jag känner för att slå en jude... bara en impuls
Jag är en aprikos
Hur många stjärnor finns på himlen,  och vem är Gud?

Låtsats som om det regnar

Regnet öser ner, talar om vädret. Det är trevligt med regn. Faktiskt! Ikväll ska jag äventyra, dansa i regnet och kissa på mig.
Vi hörs!




Chillar med gässen på skansen

Bilder från Cypern 2010


KLICKA PÅ BILDERNA FÖR ATT FÅ DOM STÖRRE


Varför?

Jag fick inte mycket sömn inatt pga att jag somnade klockan ett. Jag stressade till skolan och när jag ska göra entré in i min lektionssal så är den tom. Faktum är att hela skolan var tom men det tyckte jag inte var konstigt. När jag ska ta upp telefonen och ringa en klasskamrat kommer jag på att det är en alldeles underbar idrottsdag idag... Jag kan liksom inte attenda den, jag har vart sjuk! Det vore dumt att bli sjuk igen så jag bestämde mig för att åka raka vägen hem igen. Vill egentligen sova lite men är rädd att bli sen till jobbet.

Tänkte ladda upp massa coola bilder från Cypern senare...
om ni undrar.
bilden har ingenting med texten att göra

Räknar får får?

Snart dax för sänghalmen. Men innan det en lång varm dusch. Jag kom hem från jobbet för en timme sen och jag känner mig FRISK! Tackar Apotekare Gyllenblom, ni vet den mystiska hostmedicinen som jag drack idag. Det var verkligen en "DUNDERKUR" för jag har inte hostat sen dess!
Imorgon är det fredag, då blir det skola och jobb så jag kommer vara död på kvällen. Men jag ska inte hänga läpp för det. Jobb ger pengar och pengar ger mig frihet. Ska spara ihop en shoppingresa till England och så ska jag spara till en till Berlin resa. Sist jag var i Berlin såg jag inget av staden. Jag såg mitt Hostel, pizzerian bredvid mitt hostel, LIDL och vägen till och från klubben Matrix. Så nästa gång vill jag utforska staden lite mycket mer!

Ha det gott!
bild från Berlin, februari 2010



Den berömde Senor Sierra, han väcktes till liv när jag var på tysk eftersfest


Schvettitg inne på en tysk underground techno klubb







Är du helt 100 på det?

Nu har jag duschat. Var på tiden! Ska jobba idag, har halsat hostmedicin och druckit te så att jag ska känna mig någorlunda. Men jag är kritisk till hostmedicinen mamma köpte sist jag var sjuk. Den funkar men ser mysko ut. Det ser ut som en flaska tagen från en Harry Potter film. Det står "DUNDERKUR" på den till och med haha. Lägger upp en bild så att ni fattar vad jag menar...

Gillar att det står ÄKTA, så att man kan va lugn liksom...

Katy Perry <3


Goodmorning trainwreck!

Jag ser verkligen sjuk ut denna morgon. Det ser typ ut som att jag hade the time of my life igår och att jag idag bär den fetaste betongkepsen. Men icke! Nej, jag är nämligen fortfarande sjuk och hostar like there is no tomorrow. Idag är det studiebesök på medeltidsmuseet och tror vad ni vill men jag ville faktiskt gärna gå. Hade varit kul att få träffa CarroT också. Men högre makter tycker att jag ska få lida istället. Måste ligga något bakom detta. Karma?

Nu sitter jag här med en kopp te och en Crumpet och tycker synd om mig själv.
Juste! Jag har fått ett stort, snyggt vitt SKRIVBORD! Äntligen säger jag bara.
Nu ska jag titta på SATC <3


Skrivbordet, stolen har mamma gjort och trosor hänger på den...
Min frukost, en crumpet!

Chippididoda

Hej bloggen. Det var längesen sist, har tittat på dig och tyckt att du var fin. Så nu skriver jag i dig. Det har hänt jättemycket nu när jag tänker efter. Hade jag inte tänkt efter så hade jag sagt att inte mycket har hänt, men nu har det ju det och nu ska jag berätta.

Till en början har jag lagt mig under kniven. Jag har fått ett jobb på Max. Jag har börjat spela fotboll. Jag har fyllt 18 år och jag har lämnat dåliga saker bakom mig. För gott!

Min sommar var vanlig, hann med en utlandsresa, skärgården och mycket liv hemma i staden. Inget jag kan klaga på. Men jag vill klaga på att det har varit för lite pengar i bokplånen. Hade varit skönt om man slapp tigga av mamma. Men nu är det löst. Och allt som krävdes var att sälja elgitarren och skaffa ett jobb, enkelt? Eh ja!
Nu ligger jag i min säng och hostar. Tack vare alla personer som kommer med virus till skolan. Tack! Ni är verkligen assköna. Läs lapparna på skoltoaletten! Det står där att man ska vara hemma om man är sjuk. Det gäller hela tiden inte bara när det är svininfluensa. Med det sagt så ska jag dricka hostmedicin och kolla på femte säsongen av Sex and the City. Ni vet sånt man gör istället för att gå till skolan när man är sjuk.


Hejdå bloggen!


bild på mig från Cypern i sommras



RSS 2.0