MANGAAALAAANAA

Godmorgon godmorgon! Heute tisdag, seeehr skööööönt! Just nu har jag webbdesign, så soft. Vi ska göra hemsidor och det låter rätt ballt men det är också lite halvsvårt att pyssla med. Jag är ju inte erfaren om man säger så.



Ikväll ska jag skaka fläsket i djungeltakt på afrodansen nere på Njoy, gryyyymt kul!



 

Håltimme 2

Jag gav mig på bloggdesign på håltimmen. Det gick helt okej!
Pusspuss


Håltimme

Jag gav mig på lite bloggdesign på håltimmen. Det gick åt helvete!
Pusspuss


Hur många riksdagsmän bor under min säng?

Latjolajban! Jag har 2 timmar och typ 20 minuters håltimme. Så jag sitter nu i datasalen och har skrivit ett arbete. ETT POÄNG TILL MIG! Jag känner mig inte som migsjälv. Jag pluggar på en rast! Herrejesus har jag fullständigt tappat konceptet? Jag ska nog radera detdär arbetet och låtsats som inget har hänt...

Iaf så har jag de senaste dagarna pillat mig i naveln och gymmat! Jag har slitit på benen kan jag lugnt säga eftersom jag inte längre kan bresa på dom utan att det gör djävulskt ont. (stackars mig)


Fejka min död och flytta utomlands

Vad är det här för trist liv som jag utsätter migsjälv för? Jag ligger i min säng med rövkalla fötter och tänker... Jag vill bort från Sverige nununu!!! Jag funderar starkt på att fejka min egen död och flytta utomlands. Men då återstår en annan sak. Nämligen para, cash, stash, money, PENGAR! Imorgon ska jag tjäna en miljon... då kan jag iaf åka utomlands. Och fejka min död.

BRA eller ANUS

  •  Min nya mobiltelefon! Jag fick årets julklapp, iPhone. Den är hur bra som helst. Allt i ett, iPod, internet, mobil, spel. Tusen tummar upp!!!
  • FELSMS.com Behöver jag säga något mer? Sidan är så grymt bra och jag mår bra av att läsa när andra gör tabbar haha.
  • Jobb! Jobbigt med jobb (haha igen). Men påriktigt det är sjukt bra med jobb. Man får faktiskt PENGAR.
  • MINUSGRADER! Minus är anus, jag hatar att frysa!!! Jag ska vara ute hela dagen imorgon och då vill jag inte dö. Okej!?
  • Skolstart. Skolan har dragit igång igen och jag känner bara ÅNGEEEEST! Äta halvfabrikat och stirra på klockan i 6 timmar? NEJ!

Frukta inte döden om något

Är i Norrtälje nu eftersom min morfar fyller år. Träffat en läsare (min moster) som är rätt skön. Hon vill att jag ska stanna över natten och hon mutar mig med bacon och ägg! Svårt att säga nej liksom...

Vad, det är inte min grej!

Jag har städat mitt rum, slängt ut den snygga men opraktiska mattan som samlar massa skit! Mamma tyckte mitt rum var äckligt och att det bara låg trosor, kvitton och smutstvätt överallt. Håller jag med henne? Nej. För det är nämligen så att Mitt rum skildrar en rebellisk ung flicka som hatar att städa och som inte bryr sig om hennes rum är ostädat, luktar skunk och ser ut som en ungkarlslya, för det är JAG och det måste man acceptera. Dock är det ganska fint när det är städat, men kan ha en tendens att bli tråkigt. Hur som haver så ska jag vädra nu, och det är 
-11° ute. Blir skönt att sova sen...
hitta en skitfräään bild också, varsågoda!

Tre so called "things"

Tre saker jag inte förstår mig på: bitterf****r, när man "provskjuter" raketer på nyår, tändstickstest
Tre saker som finns på mitt skrivbord/bordet: badbomder, stringtrosa, jumust
Tre saker jag gör just nu: småläser en bok, lyssnar på musik, degar
Tre saker jag vill göra innan jag dör: hjälpa fattiga, bli rik, bli miljardär
Tre saker jag kan: vissla, dansa, sjunga
Tre saker jag inte kan: stå på händer, dansa bra, sjunga fint
Tre saker jag tycker att du ska lyssna på: dig själv, bra musik, dina fisar
Tre saker jag skulle vilja lära mig: handvolter, gå på händer, matematik
Tre favoriträtter:
Fish n Chips, El maco, Chilisoppa med tigerräkor

"Min mamma låste alltid skafferiet, hur SJUKT är inte det?"

Jag, Victoria om min milf syster kollade igenom gamla bilder på min data. Och det var en himla tur att vi lyckades rädda hårddisken på den säckiga gamla datorn för nu har jag underhållning för resten av kvällen!
Ska självklart visa lite smakprover på den sexigaste jagsjälv!

   
Ni måste klicka på bilderna för att förstora dom, men det visste ni väl...




"Sweet cheeks"

Det finns inget bättre än en dejt med sig själv, jag vet ju att det är kärlek som kommer bestå så lika bra att satsa nu! Jag älskar mig, jag älskar mig med! Vi hörs sen, har en träff med mig själv i köket. Ska dricka te.  

Vaknade nu, låtsas sova!

Jag har precis vaknat men jag låtsas att jag sover så att jag ska slippa städa mitt rum... Jag hatar att städa, och innan jag stiger upp ska jag hitta på något bra att säga så jag slipper undan lindrigt. Håll tummarna!

Min bättre hälft

The Sims 3, min bättre hälft! 

Kan inte alla bara vara vänner?

Kom igen nu! Vad händer? Varför känner alla sig så träffade? Jag tycker att ni ska skriva namnet på personen ni ogillar på en bit toapapper och sedan torka röven med det. Efteråt kan ni spola och så glömmer ni allt och läser en bok. (Toapappers grejen funkar oftast). Mitt tips: va inte så osköna gubbar! Nakenchock, nakenchock sexattack och kåtbock!!!
-
Crazy German Technogirl på halloweenpartaj





The Sims 3

Har sims lanat i typ 24 timmar! Så jävla najs, fått tre simmar att uppnå sin livslånga önskan... C00lt

Ny bloggdesign på G!


RSS 2.0